Vizioni i pasdites -Si te dekorojme ambjentet per festa - 10 Dhjetor 2014 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/vizioniipasd...https://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTVSi te dekorojme ambjentet per feta...Ne studio me Mediana Elezi-arkitekte.-Temat më të nxehta të aktualitetit do te jene......
Vizioni i pasdites -Dhurata te vecanta - 18 Dhjetor 2014 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/vizioniipasd...https://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTVDhurata te vecanta.Propozime interesante nga Elda Pineti,Kartolina dhe dhurata te personalizuara.-Temat më të nxehta të a......
Vizioni i pasdites -Sugjerime per modele flokesh- 24 Dhjetor 2014 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/vizioniipasd...https://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTVSugjerime per modele flokesh.-Temat më të nxehta të aktualitetit do te jene cdo dite pjese e programit, sikunder nuk do t......
Vizioni i pasdites -Dental Turk pj1- 22 Dhjetor 2014 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/vizioniipasd...https://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTVSherbimet dentare qe ofron Dental Turk.Ne studio me Dr.Ahmet Ylidizoglu-stomatolog,Mikel Napuçe-stomatolog,Arjola Cara-st......
Vizioni I Pasdites - Endrat - 15 Dhjetor 2013 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/vizioniipasd...https://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTVNe studio: Fleura Shkembi dhe Soni NRG...
Vizioni i pasdites -Dental Turk pj3 - 22 Dhjetor 2014 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/vizioniipasd...https://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTVSherbimet dentare qe ofron Dental Turk.Ne studio me Dr.Ahmet Ylidizoglu-stomatolog,Mikel Napuçe-stomatolog,Arjola Cara-st......
Vizioni i pasdites -Zemra ime ti - 12 Dhjetor 2014 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/vizioniipasd...https://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTV"Zemra ime je ti " ,Projekti ne ndihme te femijeve me patologji kardiake.Ne studio me Ori Kuçi.-Temat më të nxehta të akt......
Vizioni I Pasdites - Nexhmije Pagarusha - 27 Dhjetor 2013 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/vizioniipasd...https://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTVInterviste me Nexhmije Pagarushen....
Vizioni i pasdites - #konsumoshqip / HAKO - 14 Dhjetor 2015 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/vizioniipasd...https://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTV#konsumoshqip / HAKO.- Temat më të nxehta të aktualitetit do te jene cdo dite pjese e programit, sikunder nuk do te mungo......
Vizioni I Pasdites - Propozimi surprize - 23 Dhjetor 2013 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/vizioniipasd...https://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTVNe studio: Nertil Balliu dhe Lindita Kotarja...
Vizioni i pasdites - Festa e madhe 28 Dhjetor Galeria ETC - 26 Dhjetor 2017 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tvhttps://facebook.com/VizionPlusTVhttps://instagram.com/vizionplustelev...https://twitter.com/VizionPlusTVTemat më të nxehta të aktualitetit do te jene cdo dite pjese e programit, sikunder nuk do te mungojne nga ana tjetër bise......
Vizioni I Pasdites - Keshilla per prinder dhe femije - 24 Dhjetor 2013 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/vizioniipasd...https://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTVNe studio: Ornela Belba...
Vizioni I Pasdites - Cokollata - 10 Janar 2014 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/vizioniipasd...https://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTVNe studio: Fiona Kamberi, Avenola, Anila Kalleshi dhe Hygerta Sako...
Vizioni I Pasdites - Kafeja turke - 12 Dhjetor 2013 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/vizioniipasd...https://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTVKafeja turke mbrohet nga UNESCO....
Vizioni i pasdites -Lulet e Krishtlindjes - 18 Dhjetor 2014 - Show - Vizion Plus - YouTube
http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/vizioniipasd...https://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTVLulet e Krishtlindjes.Ne studi me Enerta Kendella.-Temat më të nxehta të aktualitetit do te jene cdo dite pjese e program......
Vizioni I Pasdites - Ide per Vitin e Ri - 30 Dhjetor 2013 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/vizioniipasd...https://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTVNe studio: Irma Molla, Linda Fishta, Keti Gjipali dhe Elkjana Gjipali...
Vizioni I Pasdites - Si ti shpetojme rutines - 10 Mars 2014 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/vizioniipasd...https://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTVNe studio: Anisa Ymeri, Ralf Gjoni, Edmond Prifti dhe Alisa Braho...
Vizioni i pasdites - Si te fitojme vetebesim? - 5 Nentor 2014 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/vizioniipasd...https://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTVSi te fitojme vetebesim? Kehilla te thjeshta dhe praktike . Ne studio me Brunilda Laboviti, Psikologe. - Temat më të nxeh......
Vizioni i pasdites -Dhuratat e personalizuara pj1 - 17 Dhjetor 2014 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/vizioniipasd...https://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTVDhuratat e personalizuara.Sa na pelqen te bejme dhe te na bejne dhurata,sekreti i dhuratave te bukura dhe te personalizua......
Vizioni i pasdites - Noizy, mes kenges dhe femijeve - 29 Dhjetor 2014 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/vizioniipasd...https://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTVNoizy, nje vit mes kenges dhe femijeve.Ne studio me Noizy. -Temat më të nxehta të aktualitetit do te jene cdo dite pjese......