Valle - " Kur bjen fylli qiftelia", SHKA 17 Shkurti Baden
Baden , 15-02-2014, ne 6-te vjetorin e Pavaresise se Kosoves Koreografia: Dielleza Turkaj...
SHKA 17 SHKURTI BADEN Vallja Drenusha
Momente nga koncerti për nder të 105 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë dhe Festës së Flamurit Baden Halle B, 18 Nëntor 2017...
SHKA 17 Shkurti Baden - Vallja Baresha
Facebook: https://www.facebook.com/shka17shkurt...Me rastin e festes se Flamurit, Baden 2015!Web: http://www.17-shkurti.at/E-Mail: tahirturkaj@hotmail.com...
SHKA 17 SHKURTI BADEN Vallja e Liris
Momente nga koncerti për nder të 105 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë dhe Festës së Flamurit Baden Halle B, 18 Nëntor 2017...
SHKA 17 SHKURTI BADEN - Vallja e Rugoves
Momente nga koncerti për nder të 105 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë dhe Festës së Flamurit Baden Halle B, 18 Nëntor 2017...
Valle-kollazh 17 Shkurti Baden
Manifestimi per diten e Flamurit ne Baden...
Vallja e Drenices ( SHKA 17 Shkurti Baden )
Manifistim per 5 Vjetorin e Pavarsisë së Kosoves...
SHKA 17 Shkurti Baden - Vallja e Drenices
Facebook: https://www.facebook.com/shka17shkurt...Me rastin e festes se Flamurit, Baden 2015!Web: http://www.17-shkurti.at/E-Mail: tahirturkaj@hotmail.com...
Vaçe Zela - Kur bjen fylli çiftelia
ONIMA: http://onima.cohttps://fb.com/OnimaNetworkwww.PIKA.al...
Vaçe Zela Kur bjen fylli çiftelia
Një nga dy këngët që fitoi çmimin e tretë në festivalin e 5 të këngës në radio Muzika: Pjeter Gaci Teksti: Aleksander Banushi, Dhjetor 1966...
Vaçe Zela - Kur bjen fylli çiftelia
Një nga dy këngët që fitoi çmimin e tretë në festivalin e 5 të këngës në radio Muzika: Pjeter Gaci Teksti: Aleksander Banushi, Dhjetor 1966...