Travel vlog Jakarta-Puncak-Ciater (Part1) #travlog3
Don't forget to like, comment, subscribe, and share.Thank for watching.Terimakasih juga buat yang udah support gua dengan subscribe.Gua nggak di sponsor sama sekali..Music by https://soundcloud.com...
Travel vlog Jakarta Surabaya (Part1) #travlog2
Don't forget to like, comment, subscribe, and share.Thank for watching.Terimakasih juga buat yang udah support gua dengan subscribe.Gua nggak di sponsor....
Puncak Santiong Ciater Subang
VLOG #saat saya (oke Rosgana) dan Novrial Nawawi - ekspedisilangit.commelakukan perjalanan ke Puncak Santiong di perkebunan Teh Ciater Subang.kamera : GoPro Hero 4 BEDji Phantom 2 Dji Phantom 3 StandardTernyata Puncak Santiong merupakan dataran yang......
Matta Fair, Travel Fair Offer, Jakarta, Bandung, Jakarta-Puncak Travel Package
Matta Fair 2012, Explura Online Travel Fair deal offer for Jakarta, Jakarta-Puncak, Bandung, Jakarta-Bandung packages, find out more details about these Indonesia travel packages offer at www.explura.com...
PUNCAK BULUH || Travel VLOG #2
Berada di ketinggian tidak selalu di puncak gunung, di daratan yang memiliki tempat tinggi pun kita bisa menikmati panorama alam yang begitu luas dari ketinggian, seperti kawasan tertinggi yang berada di pajampangan, Kabupaten Sukabumi, yaitu Puncak......
Jakarta - Medan - Jakarta Travel VLOG !!!
Jadi ini ceritanya ngantar mobil dari medan sampe ke jakarta, karena ngangkut mahal, jadi sekalian jalan jalan sama bokap. bokap megang penuh 4 hari 4 malam nyetir. kuat banget serius !Buat yang mau berinteraksi sama adek :Instagram : https://instagr......
TRAVEL VLOG : Curug Cilember Puncak
Reupload dari video sebelumnya, yang kualitasnya gak oke banget.Kali ini gw dan cewek gw, lagi jalan - jalan ke Curug Cilember, Bogor, Puncak, Jawa Barat.Karena gw naik mobil, gw kasih tau jalannya versi mobil yaa.1. Lo naik toll arah Jagorawi2. Teru......
Jakarta Travel Vlog | Indonesia
Java Island Trip.20 July 2017.Jakarta, Indonesia.Hi guys ! After having a small trip to Phuket, I continued to another adventure in the Java island of Indonesia. For this trip, I traveled with Syamil, Isran and Atikah, my high school friends. We plan......
Puncak Bintang Bandung - TRAVEL VLOG #1
Thanks for watching, jangan lupa share yah ke temen-temen :)And of course, Like Comment Subscribe yah ;) Follow My Instagramhttp://instagram.com/refaldofantherLike My Facebookhttp://facebook.com/refaldofanther010191http://facebook.com/refaldofanther......
Travel Vlog #3: Puncak Gunung Andong
Perjalanan muncak gue bareng temen-temen yang pasti asssik...
Travel Vlog Part1| TammyTamzzzz
Hey TT Squaddddd! I'm back and i'm gonna be better! I have a series of vlogs for you guys while I was on tour! here's part 1. Don't forget to give this video a thumbs up if you enjoyed it!follow me:Instagram & Twitter: TammyTamzzzzSnapChat: TammyTamz......
Tokyo Travel Vlog | Part1
My highlights!Finally. Sorry...this took me so long to edit...I tried several times but I always hated how it turned out. But now I am totally happy with this short video.++other Tokyo/Japan videos++Part 1.5: https://www.youtube.com/watch?v=9pAPB...P......
THAILAND TRAVEL VLOG! (Part1)
sorry po sa maalog at magulong pag video :)putol po talaga siya sa duloPART 1 https://www.youtube.com/watch?v=USFOA...PART 2https://www.youtube.com/watch?v=Tf5Kp...PART 3 https://www.youtube.com/watch?v=p60sp...PART 4 (LAST PART)https://youtu.be/kSc5......
JAKARTA TRAVEL VLOG PART 2 | JAKARTA INDONESIA
Hey everyone...Assalamualaikum...how are you guyz?so this is the part 2 of my travel vlog to Jakarta Indonesia,..this is a 40Min long video..i know its crazy...im not forcing you to watch this..hehe...but if you do thanks a million for supporting wha......
Jakarta Travel Vlog || Part 2 ||
Jakarta Travel Vlog || Part 2 ||#jakarta #indonesia #travelling #travel #vlog #vanreiii #youtube ini adalah part kedua dari travel vlog kemarin.gua harap kalian suka vidio inidont forget to subcribe like and shareGue Vanreiii be your self and reach......
JAKARTA, Indonesia Highlights | Travel Vlog
I just spent a week in Jakarta, the huge capital of Indonesia. Aside from working, here is everything I got up to. I stayed at an Airbnb which was close to Grand Indonesia mall so I went there quite often, one night to watch the sunset from the Skye......