Dal Ngadal po vjen Pleqnia | 100 % Live për Ju Nikollë Nikprelaj
© http://nikollenikprelaj.info© http://youtube.com/NlKPRELAJAlbumi Kange dasmashç'ke moj zemer - qke moj zemerDridhe trupinJam shqiptar jam malsorKange dasmashMamiMori vashe me syte e ziPotpuri mirmrama i zoti shpisePotpuri kangesh dasmashPotpuri shk......
Bekim Kocllari - Behari po vjen (Official Audio)
Artist : Bekim Kocllari © "Behari po vjen" 2015Teksti & Muzika : Folklor Orkestrimi: Arber KocllariKlarinet : Aleks XheliliLlauhtë: Shkelqim DuleVideo : Stilo Production © 2015Publisher : Almus Music (p) 2015Të gjitha të drejtat për këtë version janë......
Kadal dal po vjen pleqeria
Shaip barileva Jahir Nuredini Xhemajl dhe Flamur kelmendi...
Ismet Bogujevci - Vjen behari
Onima Media - https://goo.gl/yddi50www.PIKA.al...
Kadal Dal o Po Vjen Pleqeria.
Kadal Dal o po Vjen Pleqeria Kënduar nga Sevdat Bullatovci...
Qamili Vogel , Bajrush Doda , Qazim Berisha - Kadal Dal Po Vjen Pleqnija New York 1973
Bajrush Doda FolklorPublisher: Prominent Networkhttps://www.facebook.com/ProminentNet... Bajrush Doda FolklorPublisher: Prominent Networkhttps://www.facebook.com/ProminentNet... Bajrush Doda FolklorPublisher: Prominent Networkhttps://www.facebook.com......
Linda Rukaj - Kno moj qyqe se po vjen behari
Linda Rukaj en concert "The joy songs of april" au Théâtre Les Rendez-Vous D'ailleurs, Paris 2015Linda Rukaj - VoixJosselin Riviere - Guitare...
QAZIM DUSHKU - arkiv 1969 TVP
QAZIM DUSHKU 1969 TVP thanx Pa skenar...