Jozefina Topalli ne Librazhd
Jozefina Topalli ne Librazhd...
Portokalli, 11 Prill 2010 - Zana, Luzja & Jozefina Topalli (Jozefina Topalli viziton Kopeshtin)
Portokalli ndër vite..."Portokalli" eshte nje show televiziv humoristik i perjavshem, prodhim i Top Channel. Titulli i spektaklit - "Portokalli" - nuk ka te beje aspak me frutin ekzotik "portokall", por me ngjyren portokalli te semaforeve te rruges.......
JOZEFINA TOPALLI NE STUDIO ABC
Ish-Kryetarja e Kuvendit dhe ish-nënkryetare e PD-së Jozefina Topalli në një intervistë për zhvillimet e fundit në PD, rolin e oligarkëve dhe të Kunatit në listat dhe vendimmarrjen e kreut të PD-së. Topalli ndër të tjera:- Në 2014 PD u çorganizua për......
Jozefina Topalli takim ne Durres
Jozefina Topalli takim ne Durres...
Interviste me znj. Jozefina Topalli
Kryetarja e Parlamentit Jozefina Topalli ndodhet ne Shtetet e Bashkuara per te marre pjese ne nje forum per demokracine...
Jozefina Topalli takim ne Lushnje
Jozefina Topalli takim ne Lushnje...
Jozefina Topalli me Grate
Jozefina Topalli me Grate...
Jozefina Topalli takim ne Kucove
Jozefina Topalli takim ne Kucove...
Jozefina Topalli Diplomacia Parlamentare-2
Jozefina Topalli Diplomacia Parlamentare-2...
Jozefina Topalli Diplomacia Parlamentare-1
Jozefina Topalli Diplomacia Parlamentare-1...
Jozefina Topalli takim ne Kruje
Jozefina Topalli takim ne Kruje...
Intervistë me Znj. Jozefina Topalli
Kryetarja e Parlamentit të Shqipërisë Jozefina Topalli, e cila ndodhet në Washington ku ndoqi ceremonitë e inaugurimit të presidentit të ri Barak Obama thotë në një intervistë për Zërin e Amerikës se Shqipëria e ka si model funksionimin e demokracisë......
Jozefina Topalli takim ne Peqin
Jozefina Topalli takim ne Peqin...