OLIMPIADA e PEJES - 9 prill 2013
Olimpiada e Pejës është pjesë e Olimpiadave Lokale të Kosovës dhe të Shqipërisë, organizuar nga UDHA E SHKRONJAVE Cambridge International School, si fazë e parë për Olimpiadën Kombëtare të Matematikës dhe të Formimit të Përgjithshëm që organizohet çd......
Olimpiada e Korçës 9 mars 2013 - UDHA E SHKRONJAVE
Olimpiada e Korçës 2013 ishte pjesë e Olimpiadës Kombëtare të Matematikës dhe të Formimit të Përgjithshëm 1-9 qershor 2013, organizuar nga shkolla "Udha e shkronjave" Cambridge International School. Në të morën pjesë 110 nxënës. Ajo është pjesë e Ol......
Kepuctaret e Pejes
Publisher: www.onair.beKepuctaret e Pejes©Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social MediaYoutube : http://bit.ly/2wmBQbdFacebook : http://bit.ly/2wmBQbdOnair on Social MediaYoutube: http://......
Banja e Pejes
Dokumentari - Banja e Pejes...
mangupat e pejes
video by Taoooo...
Jorganxhit e Pejes
Publisher: www.onair.be Jorganxhit e Pejes© Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social MediaYoutube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Mediahttp://bit.l......
Marimangat e Pejes
Rock Climbing in Rugova .Climbing Fisura 6b.www.marimangat.org...
Xhamite e Pejes
Publisher: www.onair.beXhamite e Pejes©Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social MediaYoutube : http://bit.ly/2wmBQbdFacebook : http://bit.ly/2wmBQbdOnair on Social MediaYoutube: http://bit......