Nëse don ti ruaj Zoti fëmijët pas vdekjes tënde bëhu rob i mirë (emocionale) Ahmed Kalaja
Es-Selamu alejkum,shpërndajeni këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në facebook. All-llahu ju shpërbleftë me të mira!...
Emocionale.. Zoti të do fort..! - Hoxhë Ahmed Kalaja
Emocionale..Zoti të do fort..! - Hoxhë Ahmed Kalaja...
Hoxhe Ahmed Kalaja - Femijet tane
Hutbe e mbajtur ne xhamine Dine Hoxha, Tirane.Hutbe me keshilla shume te dobishme per femijet tane."O biri im, mos i bej shok Zotit, sepse t'i besh shok Zotit eshte zullumi me i madh qe mund te beje njeriu"...
Zoti qe nuk njohim - Ahmed Kalaja - HUTBE
Hutbe e mbajtur në qytetin e Tiranës http://www.qsi-ks.com/webi/video.php...
Hoxhe Ahmed Kalaja - Meleku i vdekjes dhe Ibrahimi(alejhi selam)
Pjese e shkeputur nga hutbja e xhumase ne Xhamine Dine Hoxha....
Mbylle mire Ramazanin tend! Ahmed Kalaja
Shperndaje qe te perfitojne edhe te tjeret.https://www.facebook.com/UrtesiaIslame...
Nëse Zoti nuk i përgjigjet lutjes tënde - Hoxhë Ahmed Kalaja
http://www.audionur.comEs-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë .Shpërndajeni ......
Emocionale SELAMI I PEJGAMBERIT alejhi selam për MUSLIMANËT Hoxhë Ahmed Kalaja
Online 24h - http://www.davetiislam.com & http://www.infoislame.com-FaceBook: https://www.facebook.com/davetiislamm https://www.facebook.com/infoislameePërhape për hir të Allahut, InshAllah shpërblehemi së bashku... E-Mail: info@davetiislam.com Inici......
Vlera e Babës dhe Nënës SHUMË EMOCIONALE - AHMED KALAJA
Online 24h - http://www.davetiislam.com & http://www.infoislame.com-FaceBook: https://www.facebook.com/davetiislamm https://www.facebook.com/infoislameePërhape për hir të Allahut, InshAllah shpërblehemi së bashku... E-Mail: info@davetiislam.com Inici......
Pas cdo gabimi beje nje veper te mire - Dr. Imam Ahmed Kalaja
Faqja zyrtare e Imamit Ahmed Kalaja.facebook: https://www.facebook.com/ahmedkalajainstagram: https://www.instagram.com/ahmedkalaja...
Duha; Zoti s’të ka harruar! - Dr. Imam Ahmed Kalaja.
Faqja zyrtare e Imamit Ahmed Kalaja.facebook: https://www.facebook.com/ahmedkalajainstagram: https://www.instagram.com/ahmedkalajawebsite: https://www.ahmedkalaja.al...
Permiresimi i zemrave (Ahmed Kalaja)
Ligjerata Islame 2014Ahmed KalajaXhamia Farke,Tiranehttps://www.facebook.com/Xhamia.Farke......
Hidherimi i Allahut (Ahmed Kalaja)
Ligjerata Islame 2014Ahmed KalajaXhamia Farke,Tiranehttps://www.facebook.com/Xhamia.Farke......
Aspekte emocionale nga jeta e Muhamedit alejhi selam - Hoxhë Ahmed Kalaja
http://www.audionur.com/islam/Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë .Shpërndajeni ......