Namazi me xhematin e dytë - Feuzan
Shejkh Salih bin Feuzan el-Feuzan (Allahu e ruajttë!)Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/11963Përgatiti: Stafi "perlat-muslimane.com"Pyetje: "Nëse hyj në xhami dhe shoh se një person është duke falur namazin farz, i vetëm, ndërsa unë ende nuk......
Namazi me xhemat është vaxhib obligim Shejh Salih el Feuzan
http://www.udhaebesimtareve.com/Bashkohuni me ne ne Facebookhttps://www.facebook.com/udhaebesimta......
Namazi me xhemat është vaxhib (obligim) Shejh Salih el Feuzan
Kjo fjalë nuk është e saktë, por është gabim. Namazi me xhemat është vaxhib për atë musliman, i cili e dëgjon ezanin. Profeti sal-lAllahu alejhi ue sel-lem thotë: “Kush e dëgjon thirrjen (ezanin) dhe nuk vjen (në xhami të falet) ai nuk ka namaz vetëm......
Namazi i gruas duke pasur këmbët e zbuluara Shejh Feuzan
Namazi i gruas duke pasur këmbët e zbuluaraPyetja e dytë: Pyetja e dytë ka të bëjë në lidhje me namazin e gruas duke pasur zbuluar këmbën dhe kërcirin duke pasur mundësi mbulimi.Shejhu i nderuar Salih el Feuzani (Allahu e ruajttë!): Namazi i saj nuk......
041. Namazi i shurdhmemecëve - Salih el Feuzan
Forma e namazit të shurdhmemecëveNga shejhu fisnik: Salih el Feuzan...
381. Shejh Salih el Feuzan për xhematin Ikhuanul Muslimin
Shejh Salih el Feuzan për xhematin Ikhuanul Muslimin...
Personi arrin rekatin e fundit nga namazi i jacisë Shejh Salih el Feuzan
Personi arrin rekatin e fundit nga namazi i jacisëShejh Salih el Feuzan Allahu e ruajtë...
Kellqoja e dyte
Luajtur ne Buqe...
Pjesa e dyte e Skulpturave te krijuara me Rere !!!
Nqs kjo video ju ka pelqyer , ju lutem shtypeni butonin "LIKE" . Tregon se ju me perkrahni dhe kjo me ndihmon shume . Faleminderit .Ju lutem bejini subscribe kanalit tim te 2 FAKTE INTERESANTE NE YOUTUBEKLIKONI NE KETE LINK : https://goo.gl/CcYR8AKen......
Nata e dyte me shi ne Hasanbeg
Iliria News agency...
Namazi me fëmiun
Namazi me fëmiun...
VALLJA E DYTE
PRODUKSIONI MUZIKOR SHQIPONJA --- MUZIK PER DASMA - DJ. GJIRIME FULL HD ME KAMERA POSEDOJM TE GJITHA MUZIKAT PER DASMA KANAGJEQE -AHENGJE TE NDRYSHME FAMILJAREMUNDENI TE POROSITNI TERMININ NE KTA NR,0037744123868-0038649123868 .MALISHEVË...
Veçoritë e Ramazanit - Feuzan
Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan  Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/d...Përktheu: Valdet Gashiwww.perlatmuslimane.comVlera e parë dhe më e madhe e Ramazanit është se Kurani u shpall në të. D.m.th. në të filloi shpallja e Kuranit. Kjo nuk do......
A ju falet namazi i Xhenazes Havarixhëve? - Shejh Salih el-Feuzan
"ISLAMI FEJA JONË" mund të na kërkoni edhe: në Facebook http://www.facebook.com/Islamifjnë Twitter https://twitter.com/islamifjnë Youtube http://www.youtube.com/user/islamifj.................:::::::::: ISLAMI FEJA JONË :::::::::::::.................
Timo Flloko sjell librin e dyte me poezi
Një mbrëmje poetike që kremtonte si një rrëfim artistik ndjesitë dhe emocionet njerëzore. Timo Flloko promovoi mbrëmjen e datës 9 Maj, librin e dytë me poezi të titulluar “Kërcim në bosh”.Aktori brilant i qindra roleve të spikatura në kinema dhe teat......
Martesa Me Dhuné Pjesa e Dyte part 4
https://www.facebook.com/Produksioni-... https://www.facebook.com/ProduksioniM... https://www.facebook.com/MuzikeHumors...Të gjitha drejtat Video & Audio janë të rezervuara nga Produksioni ARDI Ndalohet kopijimi Video dhe Audio apo editimi në kanalet......
Martesa Me Dhuné Pjesa e Dyte part 2
https://www.facebook.com/Produksioni-... https://www.facebook.com/ProduksioniM... https://www.facebook.com/MuzikeHumors...Të gjitha drejtat Video & Audio janë të rezervuara nga Produksioni ARDI Ndalohet kopijimi Video dhe Audio apo editimi në kanalet......
Martesa Me Dhuné Pjesa e Dyte part 3
https://www.facebook.com/Produksioni-... https://www.facebook.com/ProduksioniM... https://www.facebook.com/MuzikeHumors...Të gjitha drejtat Video & Audio janë të rezervuara nga Produksioni ARDI Ndalohet kopijimi Video dhe Audio apo editimi në kanalet......