"Leter nga Presheva"
Motrat Safete dhe Sahide Mustafa...
Motrat Mustafa -Leter nga Presheva
Facebook: https://www.facebook.com/ProduksioniA... https://www.facebook.com/ProduksioniA... https://www.facebook.com/MuzikeHumors......
Motrat Mustafa -Leter nga Presheva
Facebook: https://www.facebook.com/MotratMustaf......
daull nga presheva
daull nga presheva me rastin e synetis te lirimin ne fshatin letovice...
Letër nga Presheva
Motrat Mustafa...
Valle nga Presheva
Early 90's weddingSinan Vllasaliu and Co....
Reportazh nga Presheva
Lugina e Preshevës është rajoni më i varfër dhe me numrin më të madh të të papunëve në Serbi. Brenga e përbashkët e shqiptarëve dhe serbëve atje, është se si të mbijetohet deri në fund të muajit, derisa të gjitha qeveritë i porosisin "na siguroni ven......
Presheva nga Droni 2016
Production Edoni Color-Preshevë 2016 +381631801103...
B52 - Leter Nga Populli
Recorded & Mixed @ Nertok Studio Studio Official i B52 Teksti: Gezim Hajdini...
Rexhep Hajrizi - Valle nga Presheva
Interpretim me qifteli - 2016...
Koleksionisi i pasionuar nga Presheva
Koleksionisi i pasionuar nga Presheva...
Presheva me shikim nga qielli
Black in White Production Presheve +381 63 655 197...
Besim Morina - Leter nga mergimi
www.Dedi-Ks.ComCreated with http://tovid.io...
Krenar Halimi, fotograf nga Presheva
Krenar Halimi, fotograf nga Presheva...
Remzie Osmani - Leter Nga Burgu
C) 2014 Prominent Network Ltd.Performing: Remzie OsmaniProminent Network Facebook:https://www.facebook.com/ProminentNet...Remzie Osmani Facebook:https://www.facebook.com/remzie.osman......