Lagja Qershia - Shtëpia A
Në lagjen Qershia janë tri lloje të shtëpive. Shtëpia A është një shtëpi me një plan funksional dhe me hapsirë komode duke iu përgjigjur kërkesave konkrete vendore të një familje....
Lagja Qershia - Shtëpia C
Në lagjen Qershia janë tri lloje të shtëpive. Shtëpia C është një shtëpi me një hapsirë të madhe për një familje shumë antarshe. Kjo shtëpi premton komoditet, hapsirë funksionale dhe një plan unik....
Lagja Qershia - Shtëpia B
Në lagjen Qërshia janë tri lloje të shtëpive. Shtëpia B ofron hapsira funksionale të menduara mirë për ju duke përmbushur të gjitha nevojat e një familje....
Lagja gale.nikhita.wmv
Nikhita performing at Darjeeling Gymkhana Club 2012...
shtepia ime
shtepia ime...
Rita - Qershia
Rita duke recituar vjershën Qershia...
Lagja Gale
Puja Sarma Gauripur Assam...
Lagja gale
This is one of my favorite songs and my first ever video........hope u guys like it!...
Lagja Berdynaj
A quick look of Our beautiful bithplace, "Lagja e Berdynajve" Peje, Kosove...
Lagja Gale
SINGER: PROJUKTA SUKREPROGRAM: CLUB ASIAPRODUCER: SHAH AMIR KHUSRU...
Shtepia ime
Realizuar nga : Kejsi StafaMarre nga Xhaja i Rilindjes - Pjesa e 2-të ( https://www.youtube.com/watch?v=e7Li_... )Futu ne boten e Cmendines: http://www.cmendina.tv/Na ndiqni ne facebook: https://www.facebook.com/www.cmendina......
Shtepia jone
Ne vendin e Nices Orasha e Poshtme...