Filmi Dokumentar - Riçard Zemerluani dhe Salahudini, luftetaret e shenjet 1
Filmi Dokumentar - Riçard Zemerluani dhe Salahudini, luftetaret e shenjet 1...
Filmi dokumentar - Habili dhe Kabili, As-Habi Uhdud
Filmi dokumentar - Habili dhe Kabili, As-Habi Uhdud...
Filmi Dokumentar - Fshehtesite e trurit
Filmi Dokumentar - Fshehtesite e trurit...
Filmi Dokumentar - Shenjat e Kijametit
SelamFilmi Dokumentar - Shenjat e Kijametit, ne kete dokumentar te trasmetuar ne televizion, e pash te arsyeshme ta hidhja ne profilin tim ne youtube, ne te paraqiten disa nga shenjat e vogla kryesore te Dites se Kijametit. Edhe pse hadithet komentoh......
DOKUMENTAR - Skënderbeu dhe betejat e Vajkalit
Një dokumentar i realizuar nga Sami Curri dhe Geri Emiri, i cili është shfaqur në ditën e përurimit të përmendores së Skënderbeut në Fushë e Vajkalit, qershor 2017....
Filmi Dokumentar - Shteti Islam
Filmi Dokumentar - Shteti Islam...
Filmi Dokumentar: Jerusalem 2017
Organizuar nga B&A Swiss Company - www.umrah.ch...
FILMI DOKUMENTAR ADEM JASHARI
WEB: http://parrotlla.net/Facebook:https://www.facebook.com/www.parrotll......
Udha e Besimtareve - Shijat dhe planet e tyre-Dokumentar
http://www.udhaebesimtareve.com/Bashkohuni me ne ne Facebookhttps://www.facebook.com/udhaebesimta......
Filmi Dokumentar - Gazi Osman Pasha
Filmi Dokumentar - Gazi Osman Pasha...