Elizabeta Maru & Dj Edmond Prenga - Matura Shkolla Skenderbeu Has 2016
www.facebook.com/edmondprengadeejayInstagram/edmondprengaofficalE-mail : Edmond.prenga_djay@yahoo.com...
Edmond Prenga DJ & Arif Dushaj - Valle Tropoje Stela Resort
Dj Edmond Prenga - Valle Tropoje Dasem tek Stela Facebook : Edmond PrengaFan Page : Dj Edmond PrengaInstagram / Edmondprengaoffical...
Shpat Kasapi & Dj Edmond Prenga - Valle Kosovare (Version Violin)
www.facebook.com/edmondprengadeejayFan Page : Dj Edmond PrengaInstagram / Edmondprengaoffical...
"SKENDERBEU" KRAISHTË- LIPJAN (SHKOLLA FILLORE)
Projekti "Dhëmbë të shëndoshë, fëmijë të lumtur", bazohet në rekomandimet e Komitetit ndërministror të programit "Shkollat Promovuese të Shëndetit" dhe përfshihen në mënyrë të drejtëpërdrejtë mbi 1150 Institucione parashkollore, fillore dhe të mesme......
Matura .. Shkolla 18 tetori
klasa IV-3 shkolla: 18 tetori lushnje 2007-2011...
Mini-Matura 2016 "Shkolla 9-vjecare Kakarriq"
Te kjo video jemi ne, nxenesit e klases se nente "Shkolla 9-vjecare Kakarriq" (Lezhe, Albania) te vitit shkollor 2015-2016, ku kemi paraqitur momentet me te bukura e gazmore qe nga klasa e 5 deri te klasa e 9....-MOMENTE TE PAHARRUESHME, SHOQERI E M......
Matura - (Shkolla Ekonomike) Tetovë 2013
Publishing: Landi (Official) ℗All Rights Reserved Pleurant Aliti (Landi) ℗https://www.instagram.com/landiioffic...FB: https://www.facebook.com/Pleurant.Ali......
MATURA 2016 BALLSH SHKOLLA "UNIVERSI" ESKURSIONI VIDEO 4K
Video: Foto AsllanajDeejay: VideoClub Versus...
MATURA 2005-2010 Shkolla Tregtare
Matura e shkolles Tregtare 2005-2010...
Shkolla Perla - Diplomimi Matura 2017
Shkolla Perla - Diplomimi Matura 2017...
Shkolla fillore Gjergj Kastrioti Skenderbeu ne Ostros
Shkolla fillore Gjergj Kastrioti Skenderbeu ne Ostros...