Duli Sadri Hyseni Sali Okka Turbo Tallava
Sali okka ska me ta 1sh asht ska mamir se ky sali okka e ban klarinetin ven te fyllit dhe i bjen si fyll...
Sadri Hyseni Sali Okka Samir Hajra Rrahman Duli Marseli Sabiani █▬█ █ ▀█▀ 2016
KTU KEMI QEN ME SALI OKKEN RRAHMANIN DULI CIMA SABIANI MARSELI NE NJI DARSEM AFER FRANKFURTIT TE FAMILJA DELIJA KA QEN NJE NAT SHUUUUUM SHUM E BUKUR DHE FANTASTIKE ME MUZIKANTET MATE MIR TE BALLKANITMeda Labinot Tahiri Sinan Vlllasliu Genta Ismajli......
Sali Okka 2016 Sadri Hyseni Samir Hajra Rrahman K
Sadri hyseni Sali okka samir hajra rrahman kryeziu duli cima marseli sabiani ne nji darsem afer frankfurtit te gjermanis te familja delija ka qen nje darsem fantastike...
Sali Okka tallava
Rotterdam...
Sadri Hyseni 2011 TaLLava !!!!!
Sadri Hyseni 2011 aus spaz tallava :D 2011 MUZIKSadri Hyseni 2011 Tallava Valle Tallava 2011 Sadri Tallava Luli Hollanda lavdim mitrovica elvis nevruzi luli amza valle tallava sultan hajooli nystret hyseni sadri ali orhan tallava mitrovica hor...
Sadri Hyseni Horo Tallava 2011 New !!!!
Sadri Hyseni Prinzii Horo Tallava xD...
Sadri Hyseni & Vebi Salijevc Tallava 2014
Camara : Studio-Ukaj FB: Vallzon Sanchez...
Sadri Hyseni Korg Trinity Tallava 2014
FACEBOOK: Sadri CanFANEPAGE FACEBOOK : Sadri Hyseni...
SALI OKKA 2018 ☆ █▬█ █ ▀█▀ ☆ YASHA TALLAVA
SALI OKKA 2018 ☆ █▬█ █ ▀█▀ ☆ YASHA TALLAVA...
Sali Okka 2018 Tallava - 9ka
Sali Okka 2018 Tallava - 9ka...