Besimi në Kaderin (Caktimin e Allahut) e qetëson njeriun - Shejh Othman el Hamis
Kështu pra, besimi në Kadanë dhe Kaderin (Caktimin e Allahut) e qetëson njeriun. E qetëson me të vërtetë!"...
Besimi ne Kaderin (Caktimin) e Allahut Xh.Sh.
Falenderimi i takon vetem Allahut te Madheruar.Ate e falenderojme dhe vetem nga Ai ndihme dhe falje duhet te kerkojme.Deshmoj se nuk ka Zot tjeter pervec Allahut te Madheruar dhe se Muhammedi a.s. eshte rob dhe i Derguari i Tij.Fjala "Kader" vjen nga......
Abdyl Fuga - Besimi ne caktimin e Allahut
Abdyl Fuga, Sadullah Bajrami, Shukri aliu...
Si ta kuptojmë Kaderin (Caktimin e Allahut) Shejh Uthman el-Khamis
Si ta kuptojmë thënien: "Allahu ka shkruar çdo gjë, por ne jemi të lirë të veprojmë çfarë të duam, e nuk jemi të detyruar nga shkrimi paraprak."...
Për Kaderin - Caktimin e Allahut (pyetje) - Hoxhë Bedri Lika
http://www.audionur.comEs-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë .Shpërndajeni …...
Besimi ne te derguarit e Allahut - Irfan Salihu
http://www.radiodeshmia.com Radio Islame në gjuhen shqipe http://www.studiokalaja.com Es-Selamu alejkum! Ju lutemi që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në facebook, në shoqerinë tuaj p......
Përmendja e Allahut Shejh Salih el Feuzani
Përmendja e Allahut është gjallëri dhe jetë për shtëpitë. Profeti sal-lAllahu alejhi ue sel-lem thotë: “Shembulli i shtëpisë në të cilën përmendet Allahut dhe shtëpisë në të cilën nuk përmendet Allahut është si shembulli i të gjallit me të vdekurin.”......
Shumica kan problem me Kaderin, caktimin e Allahut (pyetje) - Hoxhë Metush Memedi
http://www.audionur.comEs-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë .Shpërndajeni ......
A e ndryshon duaja caktimin e Allahut?
http://www.youtube.com/pyetjepergjigjePërgjigjet Alaudin AbaziE lusim Allahun të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë - AMIN Shpërndaje...
Shaban Tairi Besimi ne egzistencen e Allahut xh sh
Cikel i emisioneve i realizuar ne Radio Vati, ne bashkpunim me hoxhen Shaban Tairi, imam dhe hatib ne Xhamine e trete Saraj - Shkup...
Format dhe mënyrat e sakta të Istigfarit (kërkim-falje Allahut)! Shejh Othman el Hamijs
http://www.udhaebesimtareve.com/Bashkohuni me ne ne Facebookhttps://www.facebook.com/udhaebesimta......
A e ndryshon duaja caktimin e Allahut? - 2.7
A e ndryshon duaja caktimin e Allahut?...
Irfan Jahiu- Besimi në Librat e Allahut
Irfan Jahiu- Besimi në Librat e Allahut...
Zejd Haziri: Besimi ne Librat e Allahut subhanehu we te'ala
Linku per shkarkimin e videos: http://www.muslim-channel.com/?page_i...Muslimchannel11http://www.muslim-channel.com...
Fuqia e Allahut në kaderin e Tij - Hoxhë Rexhep Memishi
Teuhid.NET ju prezanton ligjëratën e re nga Hoxhë Rexhep Memishi.Tema: Fuqia e Allahut në kaderin e Tijhttps://www.teuhid.nethttps://www.facebook.com/minbermediahttps://www.youtube.com/minbermedia...