A lejohet ti ndërtohet përmendore babait ! - Dr. Shefqet Krasniqi
Uebfaqja zyrtare: http://islamifejaevertete.com/Es-Selamu alejkum!Ju lutemi që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në facebook, në shoqerinë tuaj përmes emailit, në kanalet tuaja në youtube......
A lejohet festimi i 1 majit? - Dr. Shefqet Krasniqi
Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot e Hoxhës Dr. Shefqet Krasniqi, qoftë shkëputje, montim a përpunim i caktuar, pa lejen paraprake të Studio Krenaria dhe të stafit përgjegjës.©KRENARIA...
A lejohet me punu në bastore ? Dr. Shefqet Krasniqi
Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot e Hoxhës Dr. Shefqet Krasniqi, qoftë shkëputje, montim a përpunim i caktuar, pa lejen paraprake të Studio Krenaria dhe të stafit përgjegjës.©KRENARIA...
A lejohet martesa me dervish Përgjigjet Dr Shefqet Krasniqi
www.rrugaendricuar.comwww.rrugaendriquar.comwww.rrugaendriçuar.com...
A lejohet burrit meja kontrollu telefonin - Dr. Shefqet Krasniqi
A lejohet burrit meja kontrollu telefonin - Dr. Shefqet Krasniqi...
A lejohet meshkujt me vendos ari ? Dr. Shefqet Krasniqi
Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot e Hoxhës Dr. Shefqet Krasniqi, qoftë shkëputje, montim a përpunim i caktuar, pa lejen paraprake të Studio Krenaria dhe të stafit përgjegjës.©KRENARIA...
A lejohet mbytja e bubrrecave në shtëpi ? - Dr. Shefqet Krasniqi
www.rrugaendricuar.comwww.rrugaendriquar.comwww.rrugaendriçuar.com...
A lejohet me bë foto? - Hoxhë Shefqet Krasniqi
http://www.audionur.comEs-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë .Shpërndajeni ...Shpërndajeni ......
A lejohet përdorimi i spirales dhe planifikimi i familjes ? Dr. Shefqet Krasniqi
Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot e Hoxhës Dr. Shefqet Krasniqi, qoftë shkëputje, montim a përpunim i caktuar, pa lejen paraprake të Studio Krenaria dhe të stafit përgjegjës.©KRENARIA...
Modestia - Dr. Shefqet Krasniqi
Es-Selamu Alejkum | 01.03.2013http://www.krenaria.com & http://www.islamifejaevertete.comParaqet Ligjëratë Islame:"Modestia"Ligjërues: Hoxhë Dr. Shefqet Krasniqi (Imam nga Prishtina)E lusim All-llahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi nga këto që......
A lejohet me ia rregullu varrin vëllaut me mermer ? Dr. Shefqet Krasniqi
Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot e Hoxhës Dr. Shefqet Krasniqi, qoftë shkëputje, montim a përpunim i caktuar, pa lejen paraprake të Studio Krenaria dhe të stafit përgjegjës.©KRENARIA...
LUMTURIA - Dr. Shefqet Krasniqi
Ndalohet rreptësisht ri-ngarkimi apo çdo ndërhyrje në videot e Hoxhës Dr. Shefqet Krasniqi, qoftë shkëputje, montim a përpunim i caktuar, pa lejen paraprake të Studio Krenaria dhe të stafit përgjegjës.https://www.facebook.com/Hoxha.Dr.She...https://w......
A lejohet gruas meja ndërru mbiemrin kur të martohet - Dr. Shefqet Krasniqi
A lejohet gruas meja ndërru mbiemrin kur të martohet - Dr. Shefqet Krasniqi...
Përgojimi - Dr. Shefqet Krasniqi
09.05.2014 //Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot e Hoxhës Dr. Shefqet Krasniqi, qoftë shkëputje, montim a përpunim i caktuar, pa lejen paraprake të Studio Krenaria dhe të stafit përgjegjës.©KRENARIA...
A lejohet të ngëhët syfyri në ora 12:00 ? Dr. Shefqet Krasniqi
Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot e Hoxhës Dr. Shefqet Krasniqi, qoftë shkëputje, montim a përpunim i caktuar, pa lejen paraprake të Studio Krenaria dhe të stafit përgjegjës.©KRENARIA...
A lejohet Ngrënia e ushqimit me doren e majt? - Dr. Shefqet Krasniqi
Na ndiqni edhe në Facebook: https://www.facebook.com/UneJamMusliman...
Kijameti - Dr. Shefqet Krasniqi
http://www.islamifejaevertete.comEs-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në facebook, në shoqerinë tuaj përmës emailit. Ndërsa ndalohet çdo publikim në youtube për......
Dr. Shefqet Krasniqi (Radio 03.10.2017)
Ndalohet rreptësisht ri-ngarkimi apo çdo ndërhyrje në videot e Hoxhës Dr. Shefqet Krasniqi, qoftë shkëputje, montim a përpunim i caktuar, pa lejen paraprake të Studio Krenaria dhe të stafit përgjegjës.https://www.facebook.com/Hoxha.Dr.She...https://w......